2011. augusztus 31., szerda

Hencidától Boncidáig 2.

Kedveseim!




Elérkezett a várva várt nap: a babák név napján indul az ünnepi játékunk.
A felajánlásom nem más (minő meglepetés), mint egy ERABERA BABA.Hogy egy kicsit más legyen és ti is aktív részesei lehessetek a következőket találtam ki:Elkészítettem egy babácskát, akit a ti ízlésetek alapján öltöztetnék, csinosítanék a játék időtartama alatt.Ezen túl minden Hencidától Boncidáig - nyeremény játék az Erabera Babákkal! elnevezésű bejegyzést érdemes figyelni, mert a hozzászólásoddal lehetőséget kapsz, hogy egy neked leginkább tetsző • anyag
• haj szín
• díszítő elem
• kiegészítő jelenhessen meg a babán.A ti javaslatotok alapján kel életre a legújabb ERABERA BABA!Időtartam: augusztus 31. (Erabera babák név napja)-szeptember 13.(jómagam szülinapja)Nagyon örülnék, ha lájkolnátok az E.B. dolls oldalt, valamint ha megosztanátok ezt a bejegyzést, hogy minél többen részesei lehessenek a játéknak!












Holnap, azaz 20100. szept. 1-én, este hét óráig lehet választani az alábbi anyagokból. Örülnék, ha ennél a  fényképnél tennéd. Amennyiben nem megoldható, természetesen itt, a blogomon is figyelni fogom a kívánságokat:)




Hát ezekről lenne szó. Én mindegyiket kedvelem, és neked? Melyik tetszik?


2011. augusztus 29., hétfő

Hencidától Boncidáig





Pár nap múlva az ERABERA BABÁK  névnapjukat ünneplik! Szeretnék megosztani veletek, -kedves érdeklődők-  örömüket. Én is egy évvel vénebb leszek, így az öröm kétszeres.
....hogy ti is velünk együtt vígadhassatok egy egy játékot indítanék a leánykákkal együtt.. 
Kíváncsiak vagytok? Kéretik ezt jelezni itt a blogon egy hozzászólással, valamint a F.B. oldalamon egy lájkkal legalább vagy egy játékindításra serkentő hozzászólással:)









2011. augusztus 17., szerda

Hááát...

Nem tehetek róla, nem vagyok valami szószátyár. Remélem azért ennek ellenére be-be kukucskáltok hozzám.
A jelenlegi hírek, ami az alkotást illeti:
Szorgoskodom sokat. 
Próbálok új technikákat
Megoldottam a mozgatható baba dilemmáját
Vásározom.
Megmutatom a legújabb szívem csücskeit, a teljesség igénye nélkül. Ők nagylányok, átlagosan 55 cm magasra nőttek...és nem-csak-  álldigák:) Csücsülnek, táncikálnak, fekszenek, integetnek, tapsikolnak, meghajolnak, kuncognak a tenyerükbe.

Frida a szívem csücske. Így róla még mutatnék egy-két képet.



Hamarosan újra jelentkezem.

2011. augusztus 5., péntek

Részletek

Már egy ideje kész van ez a babám...egy ideig kedvencem is volt...amíg elkészült az újabb.
Élveztem minden pillanatát, hiszen próbára tett: vajon tudok-e olyan babát készíteni, ami önmagában is képes a nézelődéssel egybekötött álldogálásra.
Sikerült.
Nincs baba tartó állvány. Levendula lányom látható segítség, támaszték nélkül állja a mustrát. A "baba talapzaton" egy idézet szerepel, amire röpke félperces  internetes keresési időt engedélyeztem magamnak. Lehet, sőt inkább biztos, hogy ma mást pingálnék rá.
Tehát a talapzat kidolgozása még elég zsenge állapotában volt itt még. Azóta továbbgondoltam. Majd megmutatom hamarosan, majdnem kész. Az újabb kedvenc:)

A fényképezés is meglepett: a méretek miatt nem ment olyan könnyedén. Ötvenhat centiméter cakkom pakk.
Hát ezért a több kép a részletekről.




Ti hogyan postáznátok? Úgy örülnék, ha megosztanátok velem ezzel kapcsolatos, praktikusnak tűnő ötleteiteket!!