2011. május 29., vasárnap

Még májusban született

Előző bejegyzésem nincs olyan messze, így ha nem néztétek gyorsan görgessetek lejjebb, mielőtt elolvasnátok az aktuálist. Ugyanis az a bizonyos bábú ment át ilyen átalakuláson.
Lejjebb látható babám készülte során újra meglepődéssel töltött el az a tény, hogy a tervezést van, mi áthúzhatja olyannyira, hogy még számodra sincs megfelelő magyarázat miért nem a kivitelezhető és szimpatikus tervek mezsgyéjén haladtál
............ugyanis nem először jártam már így ( erről írtam már korábban is).
Tényleg elég egy  csodás zenemű meghallgatása, egy jó film megnézése, vagy egy csodás könyv olvasása,....ami  egyszerűen örömmel és boldogsággal töltött el? (Zárójelben, de annál nagyobb szeretettel köszönet itt ÉDESANYÁMNAK.)
No, de úgy látszik elég. Hiszen napokon át csak sündörögtem a bábu körül, hogy ma éjszaka tényleg befejezem. Minden szükséges birtokában állok a befejezéshez. Mégsem tudtam, tényleg nem ment.
Aztán, amikor nem is akartam, mert az allergiától fulladoztam, morcos voltam, fáradt voltam, szipogtam, prüszköltem...éjszaka kipattantam az ágyból..és tessék, itt van:








4 megjegyzés:

  1. Mindent értek!!
    Mindent amiről beszéltünk:))))
    Gyönyörű lett, nagyon megérintett.
    Letisztult és elegáns.
    Ezt gondoltad tökélletességnek??

    VálaszTörlés
  2. :) Köszönöm Ceffám, te vagy nekem az örökös biztatóm.
    Viszont ami a tökéletességet illeti, részemről még messzi. Tökéletlen mivoltommal csak törekedni tudok rá. Ez az állapot még tényleg fényévekre van...de sebaj, remélem még sok időm lesz haladni felé, mert az út csodás és örömmel teli:)

    VálaszTörlés
  3. erdekes latni a baba szuleteset, az alkotasi folyamatot! Nekem is jonnek ilyen ejszakai ihletek, amikor egyszeruen muszaj az agybol kipattanni!:)

    Szepek a babaid, - misztikusak, alomszeruek, egyediek! Gratulalok!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Juditsd! örülök a visszajelzéseknek!
    Hát,ami pedig az ihletet illeti, ő már csak ilyen. Nem ismeri az órát:) Vagy esetleg több műszakban dolgozik, hogy mindenkihez ellátogasson, aki várja:)

    VálaszTörlés